Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αβέβαιη η παραμονή του Bilic στη West Ham

Στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποφασιστεί το μέλλον του Slaven Bilic στον πάγκο της West Ham, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου David Sullivan.

Ο Κροάτης τεχνικός έχει συμβόλαιο έως το 2018 με τα «Σφυριά», εντούτοις όλα θα κριθούν από την εικόνα που θα δείξει η ομάδα στα εναπομείναντα παιχνίδια έως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα ο Sullivan εξέδωσε προειδοποίηση προς τον Bilic μετά την ήττα της West Ham από την Bournemouth.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των «Σφυριών» στη Mirror: «Ήμουν πολύ απογοητευμένος με τον τρόπο που χάσαμε. Πήγαμε στον αγώνα με στόχο να επιστρέψουμε από την ήττα με την Chelsea, αλλά δεν παίξαμε όσο καλά μπορούμε. Ο Slaven, οι παίκτες και το επιτελείο γνωρίζουν τι πρέπει να βελτιώσουν. Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ αρκετά νωρίς στα πρόσφατα παιχνίδια και παρότι επιστρέψαμε στα ματς κόντρα στη Southampton, τη Watford και εντός έδρας με τη West Brom, θα υπάρξουν αγώνες που δε θα μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είμαι βέβαιος πως ο Slaven, το επιτελείο του και η ομάδα δεν ήταν χαρούμενοι με αυτό που συνέβη και πρόκειται να το μελετήσουν τις επόμενες μέρες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *