Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έκτακτο: Η Chelsea θέλει τον Aguero

Μια είδηση που αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στην Premier League μετέδωσε πριν λίγη ώρα το βρετανικό Sky Sports, αποκαλύπτοντας ότι η Chelsea «ενδιαφέρεται έντονα» να πάρει τον Sergio Aguero στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πηγές, οι «μπλε», που το τελευταίο διάστημα έχουν στρέψει όλες τις προσπάθειές τους στην απόκτηση επιθετικού, και ο βασικός φορ της Manchester City είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Antonio Conte. Μάλιστα, η Chelsea φαίνεται πως ενδιαφέρεται αρκετά έντονα για τον 29χρονο άσο, όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θεωρείται.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, παρά το ισχυρό ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον Aguero, μια τέτοια μεταγραφή θεωρείται αρκετά δύσκολη, αφού η City τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, μόλις τον περασμένο Μάιο ο πρόεδρος των «Citizens», Khaldoon Al Mubarak ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός διεθνής βρίσκεται στα πλάνα της νέας χρονιάς και ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα περί αυτού.

Επιπλέον, δεσμεύεται με συμβόλαιο τριών ακόμη χρόνων με τη Manchester City, η οποία μπορεί να ζητήσει ένα τεράστιο ποσό για να τον πουλήσει. Πάντως, εκείνο που θα μπορούσε να δελεάσει τον Aguero να ακολουθήσει τον Conte στο Λονδίνο είναι η θέση στο αρχικό σχήμα, αφού στους «Citizens» είχε χάσει τη θέση του από τον Gabriel Jesus ενώ ο Pep Guardiola ενδιαφέρεται και για τον Alexis Sanchez.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *