Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έτοιμη για αγγλική μεταγραφή η Chelsea

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου έχει ήδη ξεκινήσει η Chelsea, η οποία σκοπεύει να ενισχυθεί ενόψει των κρίσιμων υποχρεώσεων εντός και εκτός συνόρων.

Η ομάδα του Antonio Conte, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ετοιμάζει κίνηση για τον εξτρέμ της Crystal Palace, Wilfred Zaha, ο οποίος φέτος τα πηγαίνει πολύ καλά. Παρά το ότι η Palace ξεκίνησε τη σεζόν πολύ άσχημα, στα τελευταία παιχνίδια είναι αναγεννημένη, βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο Zaha είναι ένας από τους λόγους της ανάκαμψης.

Η Chelsea, λοιπόν, ετοιμάζεται να χτυπήσει την πόρτα των «Eagles», όμως το πιθανότερο είναι πως εκείνοι δεν θα θελήσουν να τον παραχωρήσουν στα μέσα της σεζόν, επομένως το πιο λογικο σενάριο ίσως είναι μια μεταγραφή το καλοκαίρι. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο 25χρονος πρώην άσος της United υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο στο τέλος της περσινής σεζόν δίνει το πάνω χέρι στην Palace για οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις.

Πάντως, το σίγουρο είναι πως οι «Μπλε» θα ενισχυθούν το Γενάρη και μια πρόταση για τον Zaha, ο οποίος γνωρίζει καλά και το πρωτάθλημα, ίσως πέσει στο τραπέζι ακόμη και τώρα.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *