Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έτσι έγινε η ανατροπή!

Ο ποδοσφαιριστής της Arsenal, Granit Xhaka, παραδέχτηκε τι τους είπε ο Wenger, μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ενάντια της Swansea,που βρήκε τους «Κανονιέρηδες» να χάνουν με 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Arsenal παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, σκοράροντας 2 γρήγορα γκολ, με το 2-1 να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Μετά το τέλος του πρώτου μέρους, ο Wenger μίλησε στους παίχτες και τους ζήτησε να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο από ότι στο πρώτο μέρος.

Ο Xhaka, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στα λόγια του Wenger στα αποδυτήρια.Συγκεκριμένα, ο διεθνής με την εθνική Ελβετίας, δήλωσε:«Ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο και πως πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και πιο επιθετικοί.Παρόλα αυτά πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Swansea.Στάθηκαν άξιοι αντίπαλοι, κυρίως στο πρώτο μέρος όπου αμύνθηκαν υποδειγματικά.Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αγωνιστήκαμε όπως ξέρουμε και πήραμε 3 πολύτιμους βαθμούς.»

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *