Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έχασε τον Dani Alves o Guardiola

Τελικά η «σίγουρη μετακίνηση» του Dani Alves στη Manchester City δεν ήταν και τόσο… σίγουρη, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» και ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όπως μεταδόθηκε από το μεσημέρι, ο 34χρονος μπακ εν τέλει δεν κατάφερε να συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου με τους «Citizens» και βρίσκεται ήδη στο Παρίσι προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει στην Paris Saint-Germain. O Alves αποτελούσε έναν από τους πρώτους στόχους του Pep Guardiola και φαινόταν ότι το ενδεχόμενο να ξανασμίξει με τον πρώην προπονητή του θα αποδεικνυόταν καθοριστικό, έχοντας μείνει νωρίτερα ελεύθερος από τη Juventus.

Εν τέλει όμως συμφωνία δεν επετεύχθη και τώρα η City βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού μετά τις αποδεσμεύσεις των Pablo Zabaleta, Gael Clichy και Bacary Sagna ουσιαστικά έχει μείνει χωρίς ακραίους μπακ. Επόμενος και βασικός στόχος του Guardiola τώρα ο Kyle Walker της Tottenham για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ λογικά θα αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης για την θέση αυτή.

Πάντως όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, ο Dani Alves θα παρουσιαστεί αύριο και επίσημα από την PSG, οδηγώντας τη City στην πρώτη της μεταγραφική αποτυχία για φέτος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *