Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Foster

Ο Άγγλος τερματοφύλακας τόνισε πως η ομάδα πάει με καλή διάθεση στον αγώνα του Σαββατοκύριακου, παρά την ήττα κόντρα στην Arsenal.

Η West Brom είχε την ευκαιρία να πάρει τον πόντο στο Emirates, αλλά το γκολ του Giroud στα τελευταία λεπτά την άφησε με άδεια χέρια. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Tony Pullis παρέμεινε στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Επόμενος αντίπαλος για τους θα είναι η Southampton.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ben Foster: «Είναι ακόμη μπερδεμένοι, για να είμαι ειλικρινής. Χωρίς αμφιβολία, τα παιδιά απογοητεύτηκαν. Σίγουρα απογοητευτήκαμε που χάσαμε στα τελευταία τρία-τέσσερα λεπτά, αλλά ήταν σκληρό παιχνίδι. Όταν έρχεσαι στο Emirates δεν έχεις αυταπάτες πως δε θα είναι δύσκολο παιχνίδι και αν πάρεις κάτι από εκείνο, τότε θα το κερδίσεις μα κόπο. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Έχουμε ένα μεγάλο αγώνα στο τέλος της εβδομάδας κόντρα στη Southampton και μετά στη Hull, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτούς τώρα. Έχουμε μια συμπαγή ομάδα, δεμένη και δε νομίζω πως υπάρχουν πολλοί που μπορούν να μας νικήσουν εύκολα. Συνέβη μόνο μια φορά φέτος, απέναντι στη City όπου χάσαμε 4-0. Είχαμε δυνατά παιχνίδια πρόσφατα, όπου ηττηθήκαμε 2-0 από τη Manchester United και 1-0 από την Chelsea, δεχόμενοι γκολ αργά στον αγώνα. Είναι δύσκολο. Αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε και να δούμε το επόμενο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *