Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοίνωσε Lukaku η United

Από χτες το απόγευμα και με κάθε επισημότητα πλέον, ο Romelu Lukaku αποτελεί κάτοικος Old Trafford.
Ο Βέλγος που ολοκλήρωσε πριν από μερικές μέρες τα ιατρικά του στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Αμερικής πλέον λογίζεται παίκτης των «κόκκινων διαβόλων».

Ο νεαρός στράικερ ενσωματώθηκε άμεσα στις προπονήσεις που ξεκίνησαν από χτες, όταν και κατέφθασε η υπόλοιπη ομάδα η οποία πέταξε την Κυριακή από το Manchester. Όλα δείχνουν πως θα συμπεριληφθεί κανονικά στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της Manchester United που ξεκινούν την προσεχή Κυριακή, όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει τους LA Galaxy.

Με αυτή της την προσθήκη η ομάδα φιλοδοξεί να αυξήσει τον αριθμό των τερμάτων που συμπλήρωσε πέρσι, μόλις 54 γκολ σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος , που αποτελούσε και το μεγαλύτερό της πρόβλημα την προηγούμενη σεζόν. Σε συνέντευξη για το κανάλι της Manchester United, ο Lukaku ευχαρίστησε τον κόσμο της Everton και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μουρίνιο σου χτυπούν την πόρτα, είναι μια ευκαιρία ζωής που δεν μπορείς να αρνηθείς. […] Δεν μπορώ να περιμένω να βγω στο γήπεδο, μπροστά σε 75,000 οπαδούς αλλά πριν απ΄ αυτό η σκληρή δουλειά ξεκινά από την προετοιμασία και ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση.» 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *