Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοινώνει Lacazette η Arsenal!

Όλα έτοιμα για τη μεγαλύτερη μεταγραφή της Arsenal, καθώς ο βρετανικός (και όχι μόνο) Τύπος έχουν «βουίξει» πως ο Alexandre Lacazette πρόκειται να γίνει άμεσα η πιο ακριβή προσθήκη στην ιστορία του συλλόγου!

Σύμφωνα με το πλήθος δημοσιευμάτων, οι «Gunners» κατάφεραν να κάνουν το κόλπο-γκρόσο και τα βρήκαν με τη Lyon στα 50 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Γάλλου διεθνούς, εκμεταλλευόμενοι την απαγόρευση μεταγραφών της Atletico Madrid.

Πηγές του Sky Sports αναφέρουν ότι, παρά το γεγονός πως πρόσφατα ο πρόεδρος της Lyon τόνισε ότι ο Lacazette δεν θα πωληθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, εντούτοις η προσφορά που κατέθεσε η ομάδα του Arsene Wenger ήταν εξαιρετική και τελικά ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Λονδίνου. Και ενώ αρχικώς είχε συμφωνήσει με την Atletico, η απόρριψη της ένστασης που κατέθεσαν οι Ισπανοί για το θέμα της άρσης της απαγόρευσης των μεταγραφών, οδήγησε τον 26χρονο στην επιλογή της Arsenal.

Εντός των επόμενων ημερών ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις -λογικά και ανακοινώσεις- με τον Lacazette έτσι να ξεπερνά σε ρεκόρ δαπάνης τον Mesut Ozil, για τον οποίο οι «Gunners» είχαν δαπανήσει 42,5 εκατομμύρια λίρες το 2013.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *