Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοινώνει Matic μέσα στην εβδομάδα η United

Μια ανάσα από την απόκτηση του Nemanja Matic φαίνεται πως βρίσκεται πλέον η Manchester United, αφού όπως όλα δείχνουν ο Σέρβος αποχωρεί από το Stamford Bridge με προορισμό το Old Trafford εντός της επόμενης εβδομάδας.

O 28χρονος δεν ακολούθησε την Chelsea στην προετοιμασία στη Σιγκαπούρη, όπως και ο Diego Costa, και η αποχώρησή του διαφαινόταν εδώ και καιρό. Άλλωστε, η έλευση του Tiemoue Bakayoko ουσιαστικά ώθησε εκτός βασικής ενδεκάδας τον Matic, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Jose Mourinho.

Στο σχετικό ρεπορτάζ του Sky Sports αναφέρεται ότι το ποσό που θα δαπανήσουν οι «Red Devils» για τον Σέρβο διεθνή θα είναι της τάξης των 40 εκατομμυρίων λιρών, όπως επίσης και ότι για εκείνον ενδιαφέρθηκε έντονα και η Juventus, η οποία πλέον τα «παράτησε» και κοιτάζει άλλες περιπτώσεις. Μάλιστα, η απόφαση να παραχωρηθεί ο 28χρονος άσος στη United ελήφθη από τη διοίκηση των «μπλε» ως μια κίνηση αναγνώρισης της προσφοράς του τα τελευταία τρία χρόνια, αφού ο ίδιος επιθυμούσε να μεταγραφεί στο Old Trafford μην έχοντας θέση στα βασικά πλάνα του Αntonio Conte.

Υπενθυμίζεται ότι η United έχει ήδη αποκτήσει τους Romelu Lukaku και Victor Lindelof αυτό το καλοκαίρι, ενώ προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της και τον Ivan Perisic της Inter Milan.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *