Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανατροπή με Rose

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Danny Rose να έδειχνε πως δεν έχει θέση στο ρόστερ της Tottenham, με αποκορύφωμα την εξαίρεσή του από την αποστολή για το ματς με την Arsenal, ωστόσο η κατάσταση ίσως και να αλλάξει.
Ο Άγγλος αριστερός μπακ -που στην αρχή της σεζόν τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τα σχόλιά του κατά του συλλόγου- δεν βρέθηκε στην 18άδα για το λονδρέζικο ντέρμπι, όμως σύμφωνα με τον προπονητή του και παρά τα σενάρια που ακούστηκαν, το αντιμετώπισε πολύ ψύχραιμα και αντιλήφθηκε την κατάσταση.
«Ποτέ δεν μου έδειξε να είναι εκνευρισμένος. Για αυτό εξεπλάγην όταν με ρωτήσατε για κάποιο επεισόδιο στην προπόνηση, γιατί μια μέρα πριν είχαμε μια συνομιλία μεταξύ μας και ποτέ δεν εξέλαβα θυμό από εκείνον. Σίγουρα απογοητεύτηκε, καθώς όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται. Μου αρέσει όταν οι παίκτες δείχνουν αντίδραση όταν δεν παίζουν, επειδή φαίνεται πως θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και θέλουν να αγωνιστούν. Η συμπεριφορά του είναι φυσιολογική, αν με ρωτήσετε, και το ίδιο θα έκαναν και άλλοι παίκτες που δεν έπαιξαν. Εγώ είμαι το αφεντικό και τα συναισθήματα είναι υπόθεση μόνο των παικτών».
Σημειώνεται πως για τον Rose έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον το τελευταίο διαστημα η Manchester United.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *