Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανεβαίνει στα 100 εκατομμύρια η Barcelona για Coutinho

Η υπομονή της Barcelona όπως φαίνεται δεν εξαντλείται και πλέον οι Καταλανοί ετοιμάζουν δεύτερη τεράστια προσφορά για τον Philippe Coutinho της Liverpool.

Όπως αναφέρει και το Sky Sports αλλά και τα ισπανικά ΜΜΕ, οι «Blaugrana» δεν πτοήθηκαν ούτε από την απόρριψη της πρώτης προσφοράς τους, ύψους 72 εκατομμυρίων, αλλά ούτε και από τις προειδοποιήσεις του Jurgen Klopp πως ο Βραζιλιάνος δεν πωλείται και σκοπεύουν να ξαναχτυπήσουν την «πόρτα» των «Reds». Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν βάλει στο στόχαστρο εδώ και πολύ καιρό, ενώ δεν αποκλείεται ενδεχόμενη απόκτησή του να συνδέεται και με το θέμα Neymar.

Πάντως, η στάση της Liverpool πολύ δύσκολα θα αλλάξει, αφού ο Coutinho θεωρείται καθοριστικότατο στέλεχος στο Anfield και δεν φαίνεται να υπάρχει καμία πρόθεση για έναρξη διαπραγματεύσεων. Βέβαια, αν τελικά η πρόταση φτάσει στο τραπέζι και είναι όντως ύψους 100 εκατομμυρίων, όπως φημολογείται, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις.

Το γεγονός όμως ότι ο 25χρονος ανανέωσε το συμβόλαιό του μόλις τον περασμένο Γενάρη δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στους «Reds», οι οποίοι ουσιαστικά κρατούν στα χέρια τους και το «μαχαίρι» και το «καρπούζι» και θα αποφασίσουν τι θα πράξουν.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *