Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανοίγει την πόρτα σε Everton o Allardyce

Ο πρώην προπονητής της Crystal Palace, Sam Allardyce, παραδέχτηκε πως θα σκεφτεί σοβαρά μια ενδεχόμενη προσφορά της Everton για την θέση του προπονητή.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η διοίκηση των «Toffees», απέλυσε τον Ronald Koeman, με τον David Unsworth να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Παρόλα αυτά, ο Unsworth, έχει ηττηθεί και στα 2 παιχνίδια στον πάγκο της Everton, με την διοίκηση να φαίνεται πως ψάχνει νέο προπονητή, με τις φήμες να θέλουν τον Allardyce να είναι το φαβορί για την θέση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 63χρονος τεχνικός, δήλωσε:«Ποιος ξέρει;Αν έρθει κάποιο τηλεφώνημα, τότε θα το σκεφτώ.Δεν υπάρχει λόγος να βγάζουμε φήμες.Ο David Unsworth βρίσκεται στην θέση του προπονητή αυτήν την στιγμή.Γνωρίζω πως θα είναι πολύ δύσκολο να ξεκολλήσουν από αυτήν την θέση.Δεν εννοώ ότι τα παιδιά δεν προσπαθούν, αλλά σαν σύνολο δεν μπορούν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και δεν μπορούν να σκοράρουν εύκολα.Αυτά είναι τα 2 προβλήματα και πρέπει να διορθώσεις το πρώτο, αν θες να διορθώσεις και το δεύτερο.»

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *