Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανταλλαγή Pogba με Verratti?

Ανταλλαγή Pogba με Verratti?

Μοιάζει απίστευτο, αλλά ακούγεται ότι η PSG έχει προσφέρει τον Marco Verratti και χρήμα για να φέρει τον Paul Pogba στο Παρίσι!

Η εταιρεία στοιχημάτων μάλιστα, Coral, έχει χαμηλώσει το ποσοστό κέρδους σε 9/2 σε όσους πελάτες θέλουν να στοιχηματίσουν σε αυτή την προοπτική!

Ο Harry Aitkenhead, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε μάλιστα : «Ο Pogba δεν είχε την καλύτερη σαιζόν του στη United και αν είναι αληθινές οι φήμες, τότε η PSG έκανε μια φανταστική προσφορά για να τον αποκτήσει».

«Μοιάζει να φαίνεται απίθανο, αλλά μια τέτοια προσφορά είναι πολύ δύσκολο να την απορρίψεις και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα, ο Γάλλος να θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.»

Ο Pogba, 25 χρονών, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Κόκκινους Διαβόλους το 2016 ,σε μεταγραφή ρεκόρ, των 89 εκατομμυρίων λιρών, δεν είχε και τα καλύτερα χρόνια στο Old Trafford υπό τον Jose Mourinho!

Πρόσφατα υπαινίχθηκε ότι δεν κοιτάζονται καν στα μάτια με τον Πορτογάλο τεχνικό.

«Ένας προπονητής και ένας παίκτης δεν χρειάζεται να είναι οι καλύτεροι φίλοι» είπε πολύ πρόσφατα!

«Δεν χρειάζεται να τρώμε μαζί και είχαμε κάποια προβλήματα. Ήταν ψυχολογικό το ζήτημα» δήλωσε.

«Με έβαλε στον πάγκο, αλλά εγώ ανταποκρίθηκα στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Υπήρξαν κάποια μικρά πράγματα που εγώ και ο Mourinho θα τα κρατήσουμε για τους εαυτούς μας.»

«Δεν είχα ποτέ σαιζόν σε ομάδα που να με έβαλαν στον πάγκο, αλλά είναι απόφαση του προπονητή και θα τη δεχτώ.»

«Όπως έχω πει πάντοτε θα δίνω την απάντηση μου στον αγωνιστικό χώρο»

«Αν θα μείνω στη United; Από πλευράς συμβολαίου αν μιλήσουμε, ναι, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.» ολοκλήρωσε

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Ανταλλαγή Pogba με Verratti?

Ανταλλαγή Pogba με Verratti?

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *