Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Diego Costa

Τις τελευταίες του ημέρες στο Stamford Bridge φαίνεται πως διανύει ο Diego Costa, που σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο ξεκίνησε να αποχαιρετά τους νυν συμπαίκτες του.

Ο Ισπανός επιθετικός ειδοποιήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού από τον Antonio Conte να βρει ομάδα, καθώς δεν αποτελεί μέρος των πλάνων του για τη νέα σεζόν. Σε αυτό ίσως έπαιξε καταλυτικό ρόλο η συμπεριφορά του 28χρονου επιθετικού, ο οποίος σε δύο συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους προξένησε πρόβλημα στην ομάδα εκφράζοντας την επιθυμία να αποχωρήσει.

Έτσι, πλέον η επιστροφή του στην Atletico μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ και απλώς αναζητείται η φόρμουλα με την οποία θα αποχωρήσει από την Chelsea. Στο μεταξύ, τα τελευταία νέα σε ό,τι αφορά τον Romelu Lukaku δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για τους «μπλε», που κινδυνεύουν να πάνε στην προετοιμασία τους δίχως βασικό επιθετικό.

Ήδη εξετάζονται άλλες λύσεις όπως εκείνη του Alvaro Morata και του Andrea Bellotti, ωστόσο σύμφωνα με ορισμένα ΜΜΕ είναι ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να υπάρξει στροφή 180 μοιρών και η Chelsea να αποφασίσει τελικά να κρατήσει τον Costa, αν δει πως δεν μπορεί να αποκτήσει κάποιον από τους πρωταρχικούς στόχους της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *