Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Από του χρόνου Alderweireld

Μεγάλος προβληματισμός για την ομάδα της Tottenham καθώς όπως αποκάλυψε ο Pochettino, τελικά ο τραυματισμός του Alderweireld ήταν πιο σημαντικός απ’ όσο φαινόταν.

Ο Alderweireld έγινε αναγκαστική αλλαγή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Real Madrid. Μπορεί τα πράγματα να μην φαινόντουσαν ανησυχητικά όμως ο Αργεντινός τεχνικός της Tottenham αποκάλυψε στη συνέντευξη τύπου πως ο αμυντικός θα αργήσει πολύ να επιστρέψει στα γήπεδα.

Λίγο πριν το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Arsenal και Tottenham o Pochettino μίλησε για τον τραυματισμό του Alderweirel. Ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση πιθανότατα με τη νέα χρονιά. Ανέφερε συγκεκριμένα για τον 28χρονο Βέλγο:

«Περιμένουμε περισσότερο καιρό [να μείνει εκτός] απ’ ότι πιστεύαμε στην αρχή. Πιθανότατα μετά τα Χριστούγεννα να επιστρέψει.»

Η απουσία του Βέλγου πιθανότατα να φέρει τον Dier πίσω στην αμυντική γραμμή ενώ αν ο Mousa Dembele δείξει καλά δείγματα, θα πιέσει για την επιστροφή του στην βασική 11άδα. Σήμερα στην καθιερωμένη προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι Harry Kane, Dele Alli και Harry Winks κάτι που αποτελεί άκρως θετικό νέο για τα ‘Σπιρούνια’.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *