Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Από το κακό στο χειρότερο η Leicester

Η Burnley κατάφερε να κερδίσει το σημαντικό παιχνίδι και ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα ρίχνοντας την ακόμα πιο χαμηλά.

Σε ένα κλειστό παιχνίδι η Leicester δεν κατάφερε για άλλη μια φορά να κερδίσει μακριά από την έδρα της, τα 5 τελειώματα εντός της εστίας της Burnley δεν ήταν αρκετές για να σκοράρει και πλέον φλερτάρει με την ιδέα του υποβιβασμού καθώς έπεσε στην 16η θέση της Premier League.

Η Leicester μπήκε στο παιχνίδι δυνατά αλλά έκανε αρκετά λάθη, σημείωσε την πρώτη φάση στο 27’ με τον νεαρό Gray και έπειτα από 2 λεπτά δοκίμασε την τύχη του με μακρινό σουτ ο Drinkwater με τον Heaton να αποκρούει. Στο 39 οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε σπρώξιμο του Drinkwater στον Kean.

Στο 67 ο διαιτητής άφησε για άλλη μια φορά το παιχνίδι να συνεχιστεί σε σπρώξιμο πάνω στον Vardy. Η Burnley sto 81 επιχείρησε να ανοίξει το σκορ με τον Vokes ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι τρία λεπτά πριν, έπειτα από 6 λεπτά ο ίδιος παίκτης κατάφερε να σκοράρει με κεφαλία και να δώσει το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του γράφοντας το τελικό Burnley – Leicester 1-0.

Ενδεκάδες

Burnley: Heaton, Lowton, Keane, Mee, Ward, Defour (34’Arfield), Hendrick (89’ Tarkowski), Barton, Boyd, Barnes(79’ Vokes), Gray

Leicester: Schmeichel, Simpson, Morgan, Huth, Fuchs, Mahrez, Ndidi, Drinkwater, Albrighton (77’ Okazaki), Gray (67’ Musa), Vardy

Χρήστος Μιχαηλίδης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *