Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αυτούς θέλει ο Jose Mourinho!

Αυτούς θέλει ο Jose Mourinho!

Δεδομένου, δια στόματος του ατζέντη του, ότι ο Anthony Martial είναι δυσαρεστημένος στην Manchester United και θα ήθελε να φύγει, ο Mourinho, κινήθηκε γρήγορα θεωρώντας ως μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του για την αντικατάσταση του Martial, δύο παίκτες!

Τα ονόματα αυτά είναι του Antoine Griezmann της Atletico Madrid και του Willian της Chelsea!

Μάλιστα ο Dwight Yorke, ο θρυλικός πρώην παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων είναι πεπεισμένος ότι ο Paul Pogba θα καταφέρει στο camp της Εθνικής Γαλλίας να πείσει τον Griezmann να έρθει στο Manchester- αν και η Barcelona θα ήθελε επίσης τον παίκτη στο roster της!

O Yorke δήλωσε στο 888sport: « Όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα , και παίζεις και στην Εθνική της χώρας σου, πάντα έχεις την ευκαιρία να πουλήσεις την ιδέα της μετακίνησης ενός παίκτη στην ομάδα σου.»

«Είμαι σίγουρος ότι τόσο ο Pogba όσο και ο Martial θα κάνουν ότι μπορούν. Ελπίζω ότι η κίνηση αυτή θα προχωρήσει. Εξάλλου ο Griezmann έμεινε για πολύ καιρό στην Ισπανία και η United θέλει πολύ να βελτιωθεί.»
Ο Willian εντωμεταξύ θεωρείται μεταγραφικός στόχος της United από το 2016, όταν και ανέλαβε την ομάδα ο Jose Mourinho!

O 29 χρονών παίκτης έχει σίγουρα βελτιωθεί και το αφεντικό των Κόκκινων Διαβόλων δεν θα δίσταζε να κινηθεί για την απόκτηση του.

Στα πλεονεκτήματα της United να προχωρήσει σε μια δελεαστική προσφορά για τον Willian, είναι και το γεγονός ότι στην Chelsea μοιάζουν προς το παρόν εξαιρετικά διστακτικοί όσο αφορά το μέλλον του Conte!

Συνεπώς θεωρούν ότι μια καλή κίνηση προσφοράς χρημάτων από μέρους τους θα έχει αίσιο αποτέλεσμα!

 

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Αγγελάκης

Αυτούς θέλει ο Jose Mourinho!

Αυτούς θέλει ο Jose Mourinho!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *