Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Για κανένα λόγο ο Griezmann Arsenal

Μπορεί ο Lacazette να άναψε φωτιές με δηλώσεις του πως θα πιέσει τον Γάλλο συμπαίκτη του να έρθει Arsenal, στην αυτοβιογραφία του όμως ο Griezmann όχι απλά τις σβήνει αλλά δεν αφήνει και κανένα περιθώριο μετακίνησης προς τα εκεί.

 

Οι ορέξεις του Antoine Griezmann για φυγή από την Atletico κάνουν τους πάντες να παραμιλούν αλλά και να τρέχουν να συνδέσουν τον παίκτη με πιθανούς σταθμούς. Μερικά από τα φαβορί για την απόκτησή του είναι η Manchester United αλλά και η Ισπανική Barcelona. Ο συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας, Lacazette παρασυρμένος για την περίπτωση του Antoine, πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως θα προσπαθήσει να πείσει το Γάλλο φίλο του για την Arsenal και μια μετακίνησή του προς το Λονδίνο. Μπορεί λοιπόν ο Lacazette να κάνει όνειρα, όμως λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο.

Στην πρόσφατη βιογραφία του, ο παίκτης της Atletico Madrid αποκάλυψε το λόγο που δεν θα κυνηγούσε ποτέ μια μετακίνηση στους ‘Κανονιέρηδες’. Το μακρινό 2013 όταν βρισκόταν ακόμη στη Real Sociedad και έμαθε πως βρίσκεται στο ραντάρ των Λονδέζων, φαίνεται να έκανε γαϊδουρινή υπομονή και έβαλε στην άκρη άλλους συλλόγους, για μια πρόταση που δεν ήρθε ποτέ. Συγκεκριμένα αναφέρει ο ίδιος:

«Περίμενα, περίμενα και περίμενα… όταν δεν είχα νέα, ο Eric κάλεσε τον Grimandi, ο οποίος είπε ότι ο προπονητής εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται και πως έπρεπε να συνεχίσω να περιμένω.»

«Τελικά, λίγες ώρες πριν κλείσει η αγορά, μας ενημέρωσε ότι η Arsenal δεν θα έκανε κάποια κίνηση. «Δεν μου αρέσει να μου λένε κάτι και τελικά να μην γίνεται.«»

«Όταν λοιπόν ο Eric μου είπε αργότερα ότι ο σύλλογος του Λονδίνου ενδιαφέρεται ξανά, του είπα «Ξεχάστε το, μετά από αυτό που μας έκαναν

Εκείνο το καλοκαίρι οι ‘Κανονιέρηδες’ προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Gonzalo Higuain και τον Luis Suarez. Τελικά όπως είναι γνωστό δεν κατάφεραν να φέρουν στον σύλλογο κανέναν από τους δύο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *