Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν κατάφερε να την λυγίσει

Μπορεί οι ευκαιρίες να έρχονταν βροχή για την Tottenham όμως δεν κατάφεραν να γίνουν γκολ και το ματς ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία. Η ομάδα του Pochetino είχε μεν το πάνω χέρι όμως η Swansea δεν χάρισε κάστανα και άρπαξε δίκαια τον 1 βαθμό της ισοπαλίας.

Και τι δεν έκανε η Tottenham για να πετύχει κάποιο γκολ. Με την κατοχή της μπάλας να φτάνει μέχρι και το 75% η ομάδα του Harry Kane δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Η γρουσουζιά στο Wembley για το πρωτάθλημα, φαίνεται πως ακόμη καλά κρατεί αφού οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την όρεξη και την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο παιχνίδι με την Dortmund.

Οι καλές ευκαιρίες για τους Λονδρέζους ξεκίνησαν από το 4′ μόλις λεπτό όταν ο Alli προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με σουτ που ξέφυγε εκτός περιοχής. Ο Άγγλος συνέχισε να «πυροβολεί» τον Fabianski που όμως παρέμεινε στο ύψος του ολόκληρο το 90λεπτο και με μια δόση τύχης. Ο Kane κάνει την δεύτερη επικίνδυνη προσπάθεια στο 9′ όμως ο τερματοφύλακας των Ουαλών ήταν εκεί για να σώσει την κατάσταση. Σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, η Tottenham βρισκόταν μονίμως στο δεύτερο μισό του γηπέδου προσπαθώντας να πετύχει κάποιο γκολ, όμως μάταιο. Η καλή αμυντική λειτουργιά της Swansea φάνηκε σωτήρια στο σημερινό ματς.

Το δεύτερο μέρος κύλησε σε παρόμοιους ρυθμούς και για τις δύο ομάδες με πολλές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους. Στο 57′ μετά από δεύτερη προσπάθεια ο Kane με σουτ στην κίνηση βρίσκει στο δοκάρι του Fabianki ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι χωρίς όμως ο Mike Dean να τους κάνει την χάρη. Η ισοπαλία και ο 1 βαθμός αφήνει την Tottenham στην 5η θέση του πίνακα και την Swansea στην 14η.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *