Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν τη σταματά κανένας!

Η Chelsea χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επιβλήθηκε της Southampton με 4-2 και αύξησε, έστω και προσωρινά, τη διαφορά από την Tottenham στους 7 βαθμούς.

Η Chelsea υποδέχθηκε για την εξ αναβολής 34η αγωνιστική της Premier League την Southampton και πήρε τη νίκη με 4-2 που την διατηρεί σταθερά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Eden Hazard άνοιξε το σκορ μόλις στο 5′ για να απαντήσει στο 24′ ο Romeu, όμως οι «Μπλε» βρήκαν τη λύση αρχικά στις καθυστερήσεις με τον Cahill και στο 53′ ο Costa έκανε το 3-1, ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ίδιος έδωσε διαστάσεις θριάμβου, με τον Bertrand να κάνει το τελικό 4-2.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για την Chelsea μιας και μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ όταν ο Hazard βρέθηκε σε θέσης βολής μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Η απάντηση από πλευράς Southampton ήρθε στο 24′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ένας πρώην Λονδρέζος, ο Oriol Romeu, έπιασε την μπάλα και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1, παγώνοντας το Stamford Bridge.

Οι «Μπλε» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως τους έλειπε το γκολ, κάτι το οποίο ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, πάλι μετά από στημένη φάση. Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Marcos Alonso έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Cahill από κοντά έκανε το 2-1, δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα του Antonio Conte μιας και στο 53′ ο Fabregas κινήθηκε έξυπνα από τα πλάγια και με όμορφη σέντρα βρήκε τον Diego Costa, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του.

Ο Ισπανός είχε κέφια σήμερα και στο 89′ με ένα πολύ όμορφο σουτ έκανε το 4-1 ξεσηκώνοντας τους οπαδούς της Chelsea, οι οποίοι είδαν το πρωτάθλημα να έρχεται όλο και πιο κοντά.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Southampton ήταν να μειώσει στο τέλος του αγώνα με τον Bertrand  και να φτάσει το σκορ στο 4-2.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *