Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διστάζει η Arsenal για τον David Luiz της Chelsea!

Διστάζει η Arsenal για τον David Luiz της Chelsea!

Κάνοντας μόνο 17 εμφανίσεις με τη φανέλα της Chelsea, ένιωσε σίγουρα παραμελημένος στο περιθώριο της ομάδας των Λονδρέζων ο David Luiz!

César Azpilicueta, Antonio Rudiger, Andreas Christensen,Gary Cahill όλοι τους είχαν το προβάδισμα απέναντι του, όταν ο Antonio Conte έπρεπε να αποφασίσει, οπότε το μέλλον του Βραζιλιάνου δείχνει να βρίσκεται μακριά από το Stamford Bridge!

Αποκλειστικά λοιπόν το Le10 Sport αναφέρει πως η Arsenal δείχνει διατεθειμένη να σώσει την καριέρα του Βραζιλιάνου, κάνοντας ήδη μια προσφορά των 20 εκατομμυρίων ευρώ-η οποία όμως απορρίφθηκε!

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα η Arsenal δείχνει διστακτική για το αν θα έπρεπε και κατά πόσο να ανεβάσει την προσφορά της, αλλά το Γαλλικό site τονίζει ότι «τίποτα δεν αποκλείεται για τις επόμενες μέρες.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Unai Emery χρησιμοποίησε 4 φορές σε αγώνες στην PSG τον David Luiz πριν τη μετεγγραφή του στην Chelsea, και είναι πολύ πιθανό να ήθελε να τον χρησιμοποιήσει και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, χωρίς να έχει λόγο τελικά για την πώληση του και την μετακίνηση του στην Αγγλία!

Για να δούμε λοιπόν κατά πόσο αποφασισμένος είναι ο νέος manager της Arsenal να συνεργαστεί ξανά με τον Βραζιλιάνο.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Αγγελάκης

Διστάζει η Arsenal για τον David Luiz της Chelsea!

Διστάζει η Arsenal για τον David Luiz της Chelsea!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *