Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Είναι από τώρα στους 16

Στον έβδομο ουρανό έφτασαν οι οπαδοί της Tottenham μετά την υπέροχη εντός έδρας νίκη απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

 

Match Report:
Περίπατο έκαναν τα ‘Σπιρούνια’ που με 3 γκολ πέρασαν μάλλον εύκολα τον σκόπελο της Real Madrid που συνέχισε την κακή της εικόνα. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν από νωρίς καλύτερα στο χορτάρι που στο πρώτο μέρος σχεδόν αφάνισαν την ‘Βασίλισσα’. Ο Dele Alli βάζει από νωρίς μπροστά τους Λονδρέζους. Στο 27′ νικά από κοντά τον Casilla με οφσάιντ γκολ. Οι Μαδριλένοι μπορεί να διαμαρτηρήθηκαν αλλά έπρεπε να σκεφτούν πολλά παραπάνω πράγματα από το αφσάιντ γκολ. Η Real συνέχισε να είναι ανύπαρκτη στο πρώτο μέρος χωρίς να μπορεί να απειλήσει την καλά στημένη Tottenham.

Το δεύτερο μέρος βρήκε τους φιλοξενούμενους πιο ‘σοβαρούς’ καθώς η Real κυνήγησε πιο έντονα κάποιο γκολ. Για κακή της τύχη ούτε η Tottenham αλλά ούτε και η μπάλα της έκανε το χατίρι. Στο 56′ ο Dele Alli βρίσκει ξανά δίχτυα για το 2-0 για να κάνει το 3-0 δέκα περίπου λεπτά αργότερα. Στο 65′ ήρθε η σειρά του Eriksen να πετύχει γκολ με σουτ εκτός περιοχής μετά από ασίστ του Harry Kane. Η ‘Βασίλισσα’ πίεσε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν ένα γκολ μετά από αναμπουμπούλα στην μικρή περιοχή του Lloris. Στο 80′ ο Ronaldo πετυχαίνει το ‘γκολ της τιμής’ για την πλέον λαβωμένη Real Madrid.

Με αυτή τη νίκη η Tottenham προκρίνεται από τώρα στους 16 του Champions League και αφήνει τη δεύτερη θέση για την Real Madrid. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η Tottenham γίνεται η πρώτη ομάδα που νικά την Real στη φάση των ομίλων. Ρεκόρ που κρατάει από το 2012.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *