Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επίσημο: Ανανέωσε ο Gomez

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, και τελικά έγινε και επίσημο, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Ο αμυντικός της Liverpool, Joe Gomez, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Reds για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο 19χρονος άσος, ο οποίος έχει σταθεί ιδιαίτερα άτυχος εξαιτίας τραυματισμών που τον κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο από ένα χρόνο, λογίζεται ως το μέλλον της Liverpool, καθώς έχει δείξει ιδιαίτερα θετικά στοιχεία, ενώ θα βρίσκεται στο Anfield τουλάχιστον έως το 2020.

Φέτος, επανήλθε αγωνιζόμενος στο FA Cup, και σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά του προκειμένου να επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς και να μπορεί να βοηθήσει το σύνολο του Jurgen Klopp και στο πρωτάθλημα.

Ο Gomez αποκτήθηκε το 2015 από την Charlton έναντι 3,5 εκ. λιρών και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες τέσσερις σε κύπελλα.

Επιπλέον, συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να αγωνιστεί στο αυριανό ματς των Reds κόντρα στην Wolves για το FA Cup και θα προσπαθήσει να πείσει τον προπονητή του να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες στο εγγύς μέλλον.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *