Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επίσημο: Στην Chelsea o Bakayoko

Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «σίριαλ» του φετινού καλοκαιριού έφτασε επιτέλους στο τέλος του και ο Tiemoue Bakayoko είναι και επίσημα από σήμερα ποδοσφαιριστής της Chelsea.

Μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις και σενάρια καθημερινά να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο 22χρονος Γάλλος διεθνής ντύθηκε στα μπλε και θα φορά τη φανέλα της Chelsea για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο Bakayoko, που θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στη θέση του κεντρικού μέσου, πολιορκήθηκε και από την Manchester United, ωστόσο τελικά επέλεξε την πρωταθλήτρια Αγγλίας και θα γίνει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του, N’Golo Kante.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 14 στην πλάτη, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος και σημείωσε πως αγαπούσε τους «μπλε» από μικρό παιδί. Το ποσό της μετακίνησής του δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, όμως εικάζεται πως αγγίζει τα 40 εκατομμύρια λίρες. Με τη Monaco ο Bakayoko κατέγραψε σχεδόν 100 συμμετοχές την τελευταία τριετία, ενώ χθες το βράδυ είχαν κυκλοφορήσει ορισμένες φήμες που τον ήθελαν να έχει αποτύχει στις ιατρικές εξετάσεις, τα οποία τελικά ήταν αβάσιμα.

Η εξέλιξη αυτή πιθανότατα θα σημάνει και το τέλος της θητείας του Nemanja Matic στο Stamford Bridge, ο οποίος μάλιστα δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή των «μπλε» στην Ασία. Επόμενος σταθμός της καριέρας του Σέρβου θα είναι λογικά μία εκ των Manchester United ή Juventus.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *