Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επαγγελματική νίκη με 2-0 για την Arsenal !

Στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής η Arsenal επικράτησε με 2-0 επί της West Brom με τα 2 τέρματα που πέτυχε ο Alexandre Lacazette. Με αυτό το τρόπο η ομάδα του Arsene Wenger αναρριχήθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας και θα ταξιδέψει στη Λευκορωσία για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της με την BATE Borissov.

 

Ο αγώνας από την αρχή πέρασε στα χέρια της γηπεδούχου, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που καρδιοχτύπησε η Arsenal έπειτα από μεγάλη ευκαιρία του Rodriguez που έδιωξε ο Cech ενώ θα μπορούσε ο διαιτητής να δώσει πέναλτι στην αρχή της φάσης από λανθασμένο τάκλιν του Mustafi, με τη κατοχή να κλείνει στο τέλος του αγώνα στο 70-30 για τους γηπεδούχους. Πολλές ευκαιρίες διαδέχονταν η μια την άλλη οι οποίες καρποφόρησαν στο 20ο λεπτό με τον Lacazette να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά΄και να γράφει το 1-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Alexis Sanchez που βρήκε στο δοκάρι . Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα των κανονιέρηδων να έχει κεφάλι στο σκορ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ίδια εικόνα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κάποιες επιθετικές πρωτοβουλίες. Όμως μετά από σκληρό φάουλ στον Ramsey από τον Nyom δόθηκε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα και πάλι ο Lacazette στο 67′ γράφοντας έτσι το τελικό 2-0 κάτι που δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πανηγυρίσουν τις 633 συμμετοχές του αρχηγού τους Gareth Barry που έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών για την Premier League ρεκόρ που κατείχε ο Ryan Giggs με 632  

 

Συνθέσεις 

Arsenal : Τσεχ, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ελνένι, Τζάκα, Μπεγερίν, Κολάσινατς, Ράμσεϊ (90′ + 3′ Νάιλς), Αλέξις (83′ Οζίλ), Λακαζέτ (82′ Ζιρού)

West Brom : Φόστερ, Νιόμ (74′ Φίλιπς), Γκιμπς, Ρόμπσον – Κανού (64′ Ροντόν), Έβανς, Λίβερμορ (63′ Μόρισον), Μπάρι, Ροντρίγκεζ, Κριχόβιακ, Ντόουσον, Χεγκάζι

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *