Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιτέλους «τρίποντο» για Bournemouth

Tην δεύτερη νίκη της έπειτα από εννέα αγωνιστικές πήρε η Bournemouth, βάζοντας «φωτιά» στην ουρά της βαθμολογίας, καθώς νίκησε την Stoke εκτός έδρας με 2-1 και την έριξε και εκείνη στο «καναβάτσο».

Η ομάδα του Eddie Howe πήρε ένα σύντομο προβάδισμα και τελικώς επικράτησε των «Potters» οι οποίοι κατρακύλησαν πλέον στις θέσεις του υποβιβασμού παρά το θετικό της ξεκίνημα στη χρονιά.

 

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν ονειρεμένο ξεκίνημα, αφού στο 16’ο  Andrew Surman με ωραία ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Jack Butland για το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ryan Shawcross ανέτρεψε τον αντίπαλό του και παραχώρησε πέναλτι.

Ο Junior Stanislas το εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε από νωρίς ένα σπουδαίο προβάδισμα στην ομάδα του. Η Stoke προσπάθησε να απειλήσει και είχε μια καλή στιγμή στο 34′ με τον Mame Diouf την οποία αποσόβησε ο Asmir Begovic και στις καθυστερήσεις ο Shawcross είχε νέα ευκαιρία να μειώσει.

Στο δεύτερο μέρος η Bournemouth είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, με τους «Potters» να ψάχνουν το γκολ που θα τους ξαναβάλει στο ματς. Στο 63′ ο Diouf πέτυχε τελικά το τέρμα που έψαχνε μειώνοντας σε 2-1, όμως αυτό ήταν και το μοναδικό που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Mark Hughes, μη γλιτώνοντας την ήττα που την έφερε στη 18η θέση.

Η Bournemouth από την άλλη, παρέμεινε 19η με 7 βαθμούς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *