Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εστιάζει στον Giroud η Everton

Από χθες έχουμε εισέλθει και επίσημα στη μεταγραφική περίοδο του φετινού καλοκαιριού και οι ομάδες της Premier League δίνουν αγώνα να κλείσουν όσο γίνεται συντομότερα τις μεταγραφικές τους εκκρεμότητες. Μια εξ αυτών και η Everton, η οποία έχει ήδη προβεί σε τρεις προσθήκες και έχει κατά νου και αρκετές ακόμη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ο Ronald Koeman σκέφτεται πολύ σοβαρά την περίπτωση του Olivier Giroud της Arsenal, ως αντικαταστάτη του Romelu Lukaku. Ο Βέλγος στράικερ έχει ήδη απορρίψει πρόταση ανανέωσης από τους «Toffees» και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πωληθεί, με τον Koeman να εξετάζει προσεκτικά εναλλακτικές για την αντικατάστασή του.

Ο Giroud είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα αυτό το καλοκαίρι, μιας και έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον ήδη West Ham και Marseille. Η επικείμενη άφιξη του Alexandre Lacazette στο Emirates θέτει ακόμη περισσότερο στο περιθώριο το Γάλλο διεθνή και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Everton.

Όπως αναφέρεται προετοιμάζει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών για να κάνει δικό της τον Giroud, ένα αρκετά σημαντικό ποσό που ίσως δελεάσει τους «Gunners» όπως και τον ίδιο, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται και πάλι βασικός. Να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μετακίνηση του Sandro Ramirez από τη Malaga έναντι 5,2 εκατομμυρίων, ενώ στη λίστα του Koeman βρίσκεται επίσης ο Michael Keane.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *