Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ζήτησε συγγνώμη από την Brom ο Berahino

Τα τελευταία χρόνια έκανε τα αδύνατα-δυνατά προκειμένου να αποχωρήσει από την West Bromwich και να μετεγγραφεί σε άλλο σύλλογο, εντός ή εκτός συνόρων, κάτι που τελικά συνέβη πριν μερικές ημέρες, με προορισμό τη Stoke City.

Ο λόγος για τον Saido Berahino, που την περασμένη εβδομάδα εξασφάλισε τη μεταγραφή του στους Potters έναντι 12 εκ. λιρών, έχοντας πρώτα «σπάσει» τις σχέσεις του με την Brom για τα καλά.

Το όλο θέμα είχε ξεκινήσει από τη σεζόν 2014/15, όταν οι Baggies απέρριψαν πρόταση για τον Berahino, με τον Άγγλο επιθετικό να δηλώνει τότε πως δεν πρόκειται να ξαναγωνιστεί. Ο καιρός πέρασε, ο 23χρονος δεν σταμάτησε τα «τερτίπια» ούτε υπό τις οδηγίες του Tony Pulis και, μετά και την άρνηση της Brom να τον πουλήσει το περασμένο καλοκαίρι ξανά, αυτή τη φορά στη Stoke, τελικά πήγε στους Potters τώρα.

Άλλωστε, είχε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τον περασμένο Σεπτέμβρη και είχε απορρίψει πρόταση ανανέωσης (όχι μόνο μία, σύμφωνα με τον Pulis), δείχνοντας πλέον πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Τελικά, χρειάστηκε να περάσουν δύο χρόνια για να ζητήσει συγγνώμη ο Berahino από την πρώην ομάδα του, κάτι που έπραξε τώρα, μιλώντας στο Sky Sports: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα. Θα  ήθελα να απολογηθώ στους φιλάθλους της West Brom και τους πρώην συμπαίκτες μου. Δεν χειρίστηκα τα πράγματα πολύ καλά. Αλλά βρίσκομαι στο κατάλληλο μέρος τώρα και θέλω να αποδείξω την αξία μου με τη Stoke. Εδώ μου έδειξαν πίστη και είναι τρομερά φιλόξενοι, ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *