Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ζητά τεράστια αύξηση απολαβών ο Alexis

Μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρείται η παραμονή του Alexis Sanchez στο Λονδίνο όπως δείχνουν τα πράγματα, αφού ο Χιλιανός άσος διαρκώς φέρεται να αλλάζει τις απαιτήσεις του σχετικά με το τι θέλει.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Mirror, ο κορυφαίος παίκτης των «Gunners» για την περσινή σεζόν ζητά μια τεράστια αύξηση αποδοχών προκειμένου να συνεχίσει ως κάτοικος Emirates, μεγαλύτερη του 100%! Συγκεκριμένα, ο Sanchez φέρεται να επιθυμεί έναν εβδομαδιαίο μισθό ύψους 400.000 λιρών, τη στιγμή που τώρα αμείβεται με 140.000 λίρες!

Βέβαια, η Arsenal είχε ήδη προσφερθεί να αυξήσει το μισθό του Χιλιανού στράικερ, ωστόσο σύμφωνα με τον Τύπο προτίθεται να φτάσει μέχρι τις 275.000 την εβδομάδα, καθώς δεν θέλει για έναν παίκτη να βγει εκτός του προϋπολογισμού της. Άλλωστε, χθες έσπασε και το μεταγραφικό της ρεκόρ δαπάνης με την απόκτηση του Alexandre Lacazette έναντι περισσότερων από 50 εκατομμυρίων λιρών. Ο Alexis έχει συνδεθεί μέχρι στιγμής με ομάδες όπως η Manchester City και η Bayern, οι οποίες ίσως προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να του προσφέρουν αυτά που ζητά προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Να σημειωθεί πως τώρα ο παίκτης διανύει περίοδο διακοπών, αφού μόλις πριν μερικές ημέρες ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του στο Confederations Cup. Έτσι, οποιαδήποτε απόφαση ή εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον του δεν αναμένεται να υπάρξει πριν τα μέσα του μήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *