Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η επόμενη μέρα για την Swansea

  Παρελθόν αποτελεί από χθες, ο τεχνικός της Swansea, Paul Clement, με τους «Swans» να ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Δεν πέρασε ένας χρόνος από την μέρα που ο Clement ήρθε στον σύλλογο, με σκοπό να <<σώσει>> την ομάδα από τον υποβιβασμό.

Αυτήν την στιγμή, η Swansea, βρίσκεται στον <<πάτο>> του βαθμολογικού πίνακα, με την διοίκηση να ψάχνει αυτόν που θα καταφέρει να <<ξεκολλήσει>> την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Φαβορί για την θέση του προπονητή μέχρι στιγμής, είναι ο έμπειρος τεχνικός, Tony Pulis.Ένας προπονητής με εμπειρία στην Premier League, προπονώντας Βρετανικές ομάδες από το 1992, είναι μία εξαιρετική περίπτωση ακόμα και για να πάει ένα <<βήμα>> παραπέρα την ομάδα.Παρόλα αυτά ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να προπονήσει την εθνική ομάδα της Ουαλίας.

Επόμενος προπονητής στο <<ραντάρ>> των «Swans«, είναι ο Luis van Gaal.Ο Ολλανδός δεν έχει προπονήσει ομάδα από το 2016, όπου απολύθηκε από την Manchester Utd.Σε πρόσφατη δήλωσή του, δημοσίευσε ότι σκέφτεται να επιστρέψει ξανά στους πάγκους και στην Premier League, με σκοπό να <<βλάψει>> την πρώην του ομάδα, αν και ο ίδιος δήλωσε πως αν είναι να ξανά αναλάβει χρέη προπονητή, θα το κάνει μόνο σε <<μεγάλη>> ομάδα της Αγγλίας.

Ένας ακόμα υποψήφιος για την θέση του τεχνικού, είναι ο Leon Britton.Δεν υπάρχει κανένας οπαδός της Swansea City, που να μην λατρεύει αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος σαν παίχτης έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα.Παρόλα αυτά, είναι σε θέση να γίνει ο προπονητής της; Αυτήν την στιγμή δεν είναι πολύ πιθανό, καθώς η Swansea πρέπει να αναζητήσει έναν έμπειρο προπονητή, ο οποίος θα την <<κρατήσει>> στην κορυφαία κατηγορία.

Για το τέλος <<κρατήσαμε>> ακόμα δύο προπονητές. Αυτοί ακούνε στο όνομα Ronald Koeman και Ryan Giggs.Όσον αφορά τον πρώτο, η Swansea πρέπει να ξοδέψει αρκετά χρήματα για να τον φέρει στον πάγκο της.Είναι ένας αξιόλογος προπονητής και ο ίδιος δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από την Premier League.Σε περίπτωση όμως πρότασης της Swansea, θα θελήσει να πάρει το ρίσκο, με την προοπτική ότι μπορεί του χρόνου να αγωνίζεται στην Championship; Όσον αφορά τον Giggs, η ποδοσφαιρική του καριέρα δεν θέλει συστάσεις.Όσον αφορά την προπονητική του καριέρα, ο Ουαλός είχε αναλάβει ξανά την ομάδα, πριν έρθει ο Clement, με τον ίδιο να δείχνει πως έχει πολλά να δώσει από τους πάγκους.Παρόλα αυτά ισχύει το ίδιο με τον Britton, καθώς και στην συγκεκριμένη περίπτωση η εμπειρία απουσιάζει.

 

Το μέλλον θα δείξει.Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «Swans», εκπέμπουν σήμα SOS και κάποιος πρέπει να πάρει το ρίσκο να την σώσει.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *