Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Liverpool επιβλήθηκε για Coutinho

Νικήτρια στο πολυσυζητημένο «θρίλερ» του καλοκαιριού βγήκε τελικά η Liverpool, αφού η Barcelona αποδέχθηκε τελικά πως δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσει τον Philippe Coutinho στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σχεδόν όλο το καλοκαίρι στο στόχαστρο των «blaugrana», αφού θεωρήθηκε ο ιδανικός αντι-Neymar, όμως η Liverpool παρέμεινε ανένδοτη μέχρι το φινάλε και αρνήθηκε να διαπραγματευτεί την πώλησή του. Η μεταγραφική περίοδος στην Ισπανία εκπνέει σήμερα, κάτι που είχε αφήσει τους Καταλανούς να ελπίζουν, ωστόσο δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση των «Reds» και ο Coutinho θα μείνει στο Anfield.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε εκφράσει έντονα την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Barcelona, ενώ δεν έδωσε το «παρών» σε κανένα από τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του φέτος, με τη δικαιολογία ότι ήταν τραυματίας. Ωστόσο, χθες αγωνίστηκε κανονικά με την Εθνική Βραζιλίας, καταρρίπτοντας και τις τελευταίες αμφιβολίες για το αν τελικά είχε όντως πρόβλημα τραυματισμού ή όχι, ενώ οι συμπαίκτες του στην Εθνική αποκάλυψαν πως ο 25χρονος είναι αρκετά απογοητευμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Έτσι έχει πλέον ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια με τον Coutinho και αν θα επιστρέψει άμεσα στην πρώτη ομάδα των «Reds», ή θα υπάρξει συνέχεια στην κόντρα του με τη διοίκηση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *