Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει Smalling η West Brom

Σε επίσημη πρόταση ετοιμάζεται να μετουσιώσει το ενδιαφέρον της για τον Chris Smalling η ομάδα της West Brom, όπως υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η Daily Star.

Οι «Baggies» βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Jonny Evans και ο πρώην συμπαίκτης του στην Manchester United φαντάζει η ιδανική λύση για τον Tony Pulis. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προσφορά ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών από πλευράς Brom, ποσό το οποίο εκ πρώτης όψεως φαντάζει μικρό για έναν παίκτη που πριν δύο χρόνια θεωρούνταν ως ο πιθανός αντικαταστάτης του Rio Ferdinand.

Ο Jose Mourinho δεν έχει εντός βασικών πλάνων του τον Smalling και εδώ και καιρό συζητιέται η πώλησή του στα αγγλικά ΜΜΕ. Πάντως, πλην των «Baggies», Leicester, Crystal Palace και Stoke εμφανίζονται επίσης ως συνδιεκδικητές για τον Άγγλο αμυντικό. Η West Brom ψάχνει ακόμη τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Jonas Olsson, ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Μάρτιο με προορισμό την σουηδική Djurgardens IF και ήδη επιχείρησε νωρίτερα να πάρει τον Harry Maguire, που εν τέλει κατέληξε στους «Foxes».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *