Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ισόπαλη ματσάρα στο Emirates

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου και της Premier League, Arsenal και Liverpool ήρθαν ισόπαλες με 3-3 σε ένα παιχνίδι με 5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! Η Liverpool όφειλε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και να προσέξει όταν έκανε το 0-2 ωστόσο εν τέλει απέφυγε την ήττα με βοήθεια από τον Cech. Εν τέλει το αποτέλεσμα ίσως είναι απόλυτα δίκαιο. Το ματς:

Α Ημίχρονο :

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με 4-2-3-1 και με αναγκαστική αλλαγή για τη Liverpool με τον Henderson να αποχωρεί με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και τον Milner να παίρνει τη θέση του. Στο 22′ ο Cech απέκρουσε σε κόρνερ την κεφάλια του Firmino στο δεύτερο δοκάρι από σέντρα ακριβείας του Robertson. Στο 24′ η Liverpool άγγιξε το γκολ πάλι με κεφάλια του Firmino στο δεύτερο δοκάρι που έγλυψε το δοκάρι μετά από σέντρα του Coutinho. Στο 26′ ο Coutinho άνοιξε το σκορ μετά από κόντρα επίθεση με τον Salah να σεντράρει να κοντράρει η μπάλα και τον Coutinho να προλαβαίνει τον Cech με κεφάλια και να γιορτάζει έτσι το 150ο παιχνίδι του με την ομάδα στο πρωτάθλημα . Στο 33′ ο Firmino παραλίγο να πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ από την άκρη της περιοχής. Στο 44′ οι Reds έχασαν απίστευτη ευκαιρία για το 0-2 με τον Salah να βγαίνει τετ α τετ από τσαφ του Koscielny να πλασάρει πάνω στον Cech και τον Mane σε κενή εστία να κάνει βολ πλανέ άουτ. Αμέσως μετά ο Salah έκανε τσαφ από καλό γύρισμα του Mane και το ημίχρονο έληξε με τη Liverpool να κυριαρχεί και να μην απειλείται ουσιαστικά καθόλου στο πρώτο ημίχρονο.

Β Ημίχρονο :

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Salah να πλασάρει πάνω στον Cech σε καλή κόντρα επίθεση από πάσα του Mane στο 48. Στο 52′ ο Salah έκανε το 0-2 σε ακόμη μια εξαιρετική κόντρα επίθεση με το πλασέ του Αιγύπτιου να κοντράρει και στον Koscielny και να κάνει το 0-2. Αμέσως μετά όμως ο Sanchez εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Gomez στο δεύτερο δοκάρι και με κεφάλια έκανε το 1-2. Στο 56′ η Arsenal ισοφάρισε με καταπληκτικό γκολ του Xhaka από μακρινό σουτ και το ματς ήρθε Τούμπα αμέσως. Αμέσως μετά ήλθε η ολική ανατροπή με τον Ozil να εκμεταλλεύεται το τακουνάκι του Lacazette και την αδράνεια της Άμυνας της Liverpool και γύρισε το ματς σε 5′. Ο Mane στο 62′ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς ανενόχλητος σούταρε πάνω στον Cech και στη συνέχεια έχασε το κοντρόλ στο rebound. Στο 68′ ο Klavan έσωσε τη Liverpool με προβολή από τον Lacazette στο πρώτο δοκάρι. Στο 71′ ο Cech έκανε ασταθή απόκρουση σε σουτ του Firmino μέσα από την περιοχή και με περίεργο τρόπο η μπάλα έφθασε στα δίχτυα για το 3-3! Στο 78′ ο Mignolet έδιωξε σε κόρνερ το επικίνδυνο σουτ του Bellerin που πήγε ψηλά. Στο 89 ο Salah σε κόντρα με τον Wijnaldum σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Ο Kopp στο τελευταίο 10′ έκανε το σύστημα 3-4-3 ενώ το είχε κάνει 4-4-2 μετά το 3-2 της Arsenal. Το σκορ δεν άλλαξε και η Liverpool πλέον καλείται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Swansea την Τρίτη στο παιχνίδι της Boxing Day.

Πηγή: www.liverpool.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *