Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Καθόλου αγάπη για τον Drinkwater

Ο πρώην συμπαίκτης του Danny Drinkwater,Marc Albrighton,πιστεύει πως οι οπαδοί δεν θα είναι καθόλου φιλικοί με τον πρώην παίχτη της Leicester,σε περίπτωση που αγωνιστεί με τους «Μπλε».

Ο Drinkwater,εντάχθηκε στην ομάδα της Chelsea την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου,με την Leicester να βάζει στα ταμεία της 35 εκατομμύρια.

Οι 2 ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο στο King Power Stadium,με 2 πρώην παίχτες της Leicester,o N’Golo Kante και ο Danny Drinkwater να κατεβαίνουν με την ομάδα των «Μπλε».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Leicester,Marc Albrighton,δήλωσε:«Θα είναι περίεργο για εμάς,αλλά θα είναι ακόμα πιο περίεργο γι’αυτόν.Είναι περίεργο το να αγωνίζεσαι ενάντια στους οπαδούς που τον υποστήριζαν και αγωνιζόταν γι’αυτούς για αρκετά χρόνια,αλλά όταν ακούγεται ο ήχος της σφυρίχτρας,είναι η δουλειά μας να αγωνιστούμε.Είναι επαγγελματίας και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.Έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα,που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει σε αυτόν τον σύλλογο.Συνέβαλε αρκετά στην άνοδο της ομάδας από την Championship και στην κατάκτηση της Premier League καθώς και στην πορεία της ομάδας στο Champions League».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *