Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και η δουλειά ξεκινάει

Μετά την ισοπαλία με 2-2 της Leicester με την Stoke, ο νέος προπονητής των «Foxes», Claude Puel, κατάλαβε ότι πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά, αλλά παρόλα αυτά πιστεύει πως το μέλλον θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου, οι «Αλεπούδες» προηγήθηκαν 2 φορές στον αγώνα, με τον Puel να μένει χαρούμενος με αυτό που είδε από τους παίχτες του.

Όσο εντυπωσίασε η μπροστινή μεριά της Leicester, τόσα ερωτήματα άφησε η σταθερότητα της άμυνας, μετά τα λάθη που έκανε η τετράδα της άμυνας στα γκολ του Shaqiri και του Crouch.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής της Leicester, δήλωσε:«Πιστεύω ότι έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ποιοτικές επιθέσεις.Αυτό με αφήνει με ενδιαφέρον για το μέλλον.Μετά από αυτό, μπορούμε να ασχοληθούμε με μερικές λεπτομέρειες στην άμυνα ή ακόμα και με παίχτες.Για παράδειγμα, στα πρώτα 20 με 25 λεπτά δεν ήμασταν καλοί.Μετά από κάποιο σημείο, αυξήσαμε την ένταση και φαινόταν ότι θέλουμε να <<παλέψουμε>> για τους 3 βαθμούς.Αγωνιστήκαμε επιθετικά και αυτό είναι σημαντικό, καθώς όταν μπορούμε να βρούμε τον επιθετικό μας στην αντίπαλη περιοχή, τότε είμαστε επικίνδυνοι για όλες τις ομάδες.»

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *