Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και πάλι καλά να λέει…

Η Chelsea εμφανίστηκε πολύ κακή και κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την βαριά ήττα με 3-0 από τη Roma, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ενώ θα πρέπει να ανάψει… λαμπάδα στην Qarabag.

H ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν έκοψε για δεύτερη φορά βαθμούς από την Atletico με το 1-1 και έτσι γλίτωσαν τους «Μπλε» από περιπέτειες σχετικά με την πρόκριση. Προβληματισμός για τον Antonio Conte και την αστάθεια των παικτών του, αφού η άμυνα αποδείχθηκε ξανά «μελανό» σημείο.

Το ματς

Το πόσο άσχημα θα εξελίσσονταν τα πράγματα για την Chelsea φάνηκε πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα. Συγκεκριμένα, στα 39 δευτερόλεπτα από τη σέντρα ο El Shaarawy με εξαίσιο άπιαστο σουτ άνοιξε το σκορ για τους Ρωμαίους και «πάγωσε» τους φιλοξενούμενους.

Και παρότι η ομάδα του Conte ξύπνησε και δημιούργησε ευκαιρίες να ισοφαρίσει, τόσο με τον Eden Hazard όσο και με τον Alvaro Morata, δεν τις εκμεταλλεύτηκε με αποτέλεσμα η Roma να το εκμεταλλευτεί και να διπλασιάσει τα τέρματά της. Στο 36′, ο Antonio Rudiger έχασε εντελώς τον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή και ο Ιταλός επιθετικός σκόραρε για δεύτερη φορά γράφοντας το 2-0.

Και μιας και η Chelsea δεν κατάφερνε να δείξει κανένα σημάδι ανάκαμψης και συνέχισε να μην εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της, ως φυσικό επακόλουθο οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Diego Perotti, που με ένα ωραίο μακρινό σουτ «κλείδωσε» το ματς, με τον Thibaut Courtois να φέρει πάντως μερίδιο ευθύνης.

Το παιχνίδι είχε ανάλογο ρυθμό έως το φινάλε, ενώ οι «Μπλε» θα πρέπει να αισθάνονται και τυχεροί που δεν δέχθηκαν τέταρτο τέρμα στα τελευταία λεπτά. Η ήττα αυτή ήταν η 4η φετινή για την ομάδα του Conte, που έδειξε πως παρά τις τρεις συνεχόμενες νίκες από τις οποίες προερχόταν, αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Atletico γλίτωσε την ήττα από την Qarabag που προηγήθηκε με 1-0 μέσα στην Ισπανία και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε γκολ του Thomas. Έτσι, η Chelsea είναι τώρα δεύτερη με 7 βαθμούς, και με νίκη απέναντι στους Αζέρους εξασφαλίζει την πρόκριση. Οκτώ βαθμούς έχει η Roma, τρεις η Atletico και δύο η Qarabag.

Συνθέσεις

Roma: Alisson, Jesus, Fazio, Florenzi (76′ Manolas), Kolarov, De Rossi, Nainggolan, Strootman, Perotti (87′ Pellegrini), El Shaarawy (75′ Gerson)

Chelsea: Courtois, Luiz, Rudiger, Cahill (56′ Willian), Azpilicueta, Alonso, Bakayoko, Fabregas (71′ Drinkwater), Pedro, Hazard, Morata (75′ Batshuayi)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *