Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κλείνει του Armstrong στην Southampton

Κλείνει του Armstrong στην Southampton

Ο μέσος της Celtic Sturat Armstrong έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Άγιους και εφόσον ολοκληρωθούν οι ιατρικές του εξετάσεις αναμένεται να ανακοινωθεί η μετεγγραφή του μέσα στη βδομάδα.

Ο διεθνής Σκωτσέζος είχε υπογράψει με την Celtic διετές συμβόλαιο πέρυσι το καλοκαίρι παρά το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον της Southampton γι αυτόν.

Οι Άγιοι θα πληρώσουν 7 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσουν αλλά το ποσό αυτό αναμένεται να αυξηθεί, αφού εξαρτάται από αρκετούς έξτρα όρους που βρίσκονται στο συμβόλαιο του παίκτη.

Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στην Inverness  Caledonian Thistle και στη συνέχεια έπαιξε για 4 και μισό χρόνια στην Dundee United πριν να πάει στην Celtic.

Έχει κερδίσει 4 πρωταθλήματα, δύο κύπελλα Σκωτίας και δύο Κύπελλα League Cup βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του Brendan Rodgers.

Μάλιστα στην πρώτη του χρονιά στη Celtic είχε σημειώσει 17 τέρματα με αποτέλεσμα να κληθεί για πρώτη φορά στην Εθνική Σκωτίας με αντίπαλο τη Σλοβενία το 2017.

Πέρυσι όμως δεν τον βοήθησε και πολύ ο τραυματισμός του, αλλά κατάφερε να προσθέσει άλλες 4 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ανεβάζοντας το ρεκόρ του στις 6 πλέον συμμετοχές έως τώρα.

 

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Κλείνει του Armstrong στην Southampton

Κλείνει του Armstrong στην Southampton

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *