Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Αναμέτρηση με φόντο τα… αστέρια

Η μεγάλη αναμέτρηση της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ, στο μικροσκόπιο του Bet of the Day για το Σάββατο.

Παραδόθηκε άνευ όρων στη συντοπίτισσα Σίτι και συνετρίβη 4-1 εκτός. Ετσι, διεκόπη το αήττητο σερί των 8 αγώνων και υποχώρησε στην 5η θέση, έχοντας τρία ματς περισσότερα από την 4η Άρσεναλ. Εκτός έμεινε στο ματς με τη Σίτι με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Κριστιάνο Ρονάλντο (φορ, 23/9) και δίνεται αμφίβολος για σήμερα. Θετικοί στον κορωνοϊό βγήκαν οι αμυντικοί Βαράν (16 συμ.) και Σο (19 συμ.).

Τη Δευτέρα εμφανίστηκε αποτελεσματική και «πάτησε» την Εβερτον (5-0 εντός). Ή του ύψου ή του βάθους είναι στα τελευταία η ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Τα «σπιρούνια» έχουν ευκαιρία με μια νίκη απόψε να βρεθούν πάνω από τους «κόκκινους διαβόλους» στη βαθμολογία, ενώ έχουν δύο ματς λιγότερα. Χωρίς σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στο «Ολντ Τράφορντ», αφού μονάχα οι αναπληρωματικοί Σκιπ (χαφ) και Τανγκάνγκα (κεντρικός αμ.) δίνονται τραυματίες.

Αναμέτρηση από την οποία διακυβεύονται πολλά για την Γιουνάιτεντ. Μια ήττα εδώ θα είναι καταστροφική, στην ήδη υπάρχουσα κακή κατάσταση. Η Τότεναμ βέβαια δεν είναι αξιόπιστη. Αν βρεθεί σε καλή ημέρα μπορεί να κάνει πάρτι, αλλά αν όχι… Τα στατιστικά λένε Χ ημίχρονο, το οποίο φαντάζει καλή επιλογή λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα στοίχημα βόμβες στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *