Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μαθαίνει από τα λάθη του ο Karius

Ο τερματοφύλακας της Liverpool, Loris Karius, παραδέχτηκε ότι δεν <<βρίσκεται στα καλύτερα του>> με την φανέλα της Liverpool, αλλά μαθαίνει από τα λάθη του και μέρα με την μέρα γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Ο Γερμανός ήρθε το 2016 από την Mainz, αλλά από εκείνη την μέρα έχει πραγματοποιήσει μόλις 11 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Karius ήταν ο No1 τερματοφύλακας των «Reds» για 10 παιχνίδια. Παρόλα αυτά, μια <<σειρά λαθών>> στους αγώνες κόντρα στην Bournemouth και West Ham τον Δεκέμβριο, ήταν η αιτία να χάσει την θέση του, με τον Mignolet να γίνεται ξανά ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γερμανός πορτιέρο, δήλωσε:«Ήταν μερικά παιχνίδια τα οποία δεν πήγαν τόσο καλά για εμένα.Επίσης είχα μόλις επιστρέψει από έναν τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μην είμαι <<στα καλύτερα μου>>.Δεν αγωνιζόμασταν καλά για ορισμένα παιχνίδια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην είμαι ο No1 τερματοφύλακας της ομάδας.Έμαθα αρκετά πράγματα τα οποία θα τα <<κρατήσω>>, ακόμα και αν δεν είναι θετικά, με έκαναν πιο έμπειρο.Αυτήν την χρονιά έχουμε και το Champions League το οποίο  είναι ακόμα μία νέα εμπειρία για εμένα.Είμαι νέος και ακόμα μαθαίνω.Αλλά δεν νομίζω να ήμουν κακός τερματοφύλακας όταν ήρθα εδώ.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *