Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ματιές» σε Sanches από Chelsea

Με την περίπτωση του μέσου της Bayern Munich, Renato Sanches, φαίνεται πως ασχολείται μεταξύ άλλων η Chelsea, η οποία συνεχίζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Γερμανίας, Karl-Heinz Rummenigge, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 10 ομάδες αυτή τη στιγμή που ασχολούνται με τον νεαρό Πορτογάλο. Ο Sanches έκανε το «ξεπέταγμά» του τη σεζόν 2015/16 με τη Benfica, ενώ στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία πέρυσι το καλοκαίρι. Αμέσως μετά ήρθε η μεταγραφή του στη Bayern, η οποία τον «έκλεψε» από τη Manchester United, όμως στους Βαυαρούς ήταν κυρίως αναπληρωματικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

«Υπάρχουν τουλάχιστον 10 ομάδες οι οποίες παρακολουθούν τον Sanches. O Conte ρώτησε ορισμένες πληροφορίες για εκείνον στο φιλικό της Τρίτης, διότι ξέρει πως πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Ancelotti έμεινε ικανοποιημένος από την επίδοσή του σε αυτό το παιχνίδι και θα λάβουμε ορισμένες αποφάσεις αργότερα. Σχεδόν σίγουρα θα τον παραχωρήσουμε δανεικό, αφού ακόμη τον υπολογίζουμε», ανέφερε ο Rummenigge.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *