Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με το κινητό στο χέρι ο Ancelotti περιμένοντας τηλεφώνημα από την Chelsea

Σήμερα τα gossip νέα μιλούν ιταλικά εκτός των άλλων και επικαλούμενα δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, μας πληροφορούν ότι ο Carlo Ancelotti, που απολύθηκε πριν λίγες μέρες από την Bayern Munich βρίσκεται σε αναμονή, με το κινητό τηλέφωνο ανά χείρας περιμένοντας τηλεφώνημα από τον Abramovich, ότι είναι ο εκλεκτός να αντικαταστήσει τον Antonio Conte στην Chelsea.

Μπορεί ακόμα οι Μπλε να διαθέτουν προπονητή αυτή τη στιγμή, υπάρχει όμως μεγάλη αβεβαιότητα για το αν ο Conte θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του, που λήγει σε ενάμιση χρόνο από τώρα και έτσι οι διοικούντες της ομάδας δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και κοιτάνε την αγορά για πιθανούς αντικαταστάτες. Ο σπουδαίος Carleto είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα πει το si αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία να προπονήσει ξανά την Chelsea, αυτό που μένει να φανεί είναι, αν ο Conte θα πει arrivederci στον Abramovich, όταν εκπνεύσει το συμβόλαιο του ή νωρίτερα.

Συνεχίζοντας με ένα μεγάλο σίριαλ των τελευταίων μηνών, πηγές από την Ισπανία και την Mundo Deportivo συγκεκριμένα αναφέρουν, ότι η Liverpool αύξησε κατά 50 εκατομμύρια ευρώ την αρχική της τιμή, για τον Phillipe Coutinho και έκανε συμφωνία μαζί του να τον αφήσει να φύγει τον Ιανουάριο. Το νέο ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, πρέπει να ήχησε σαν μια γλυκιά μελωδία στα αυτιά των διοικούντων της Barcelona, μόλις όμως έγινε γνωστή η αύξηση τους κόπηκε το γέλιο, καθώς με την ισοτιμία να ταλαντεύεται λόγω του Brexit μπορεί  τα 133 εκατομμύρια λίρες  να φτάσουν τα 233 δηλαδή 250 σε ευρώ τον Ιανουάριο.

Σε άλλα νέα made in Italy οι δύο ομάδες του Manchester, United και City είναι έτοιμες να παλέψουν μεταξύ τους με νύχια και με δόντια για έναν παίκτη με το “κωδικό όνομα” SMS, η αλλιώς για τους ψαγμένους του ιταλικού calcio, ο μεσοεπιθετικός της Lazio Sergej Milinkovic-Savic. Σύμφωνα με την Mirror, Jose Mourinho και Pep Guardiola είναι μεγάλοι θαυμαστές του 22χρονου Σέρβου ο οποίος κοστολογείται για περίπου 60 εκατομμύρια λίρες, που να γίνει διεθνής και με την εθνική ομάδα της χώρας του, πάντως ο ατζέντης του και πρώην ποδοσφαιριστής της Chelsea μεταξύ άλλων Mateja Kezman δήλωσε, ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πελάτης του να αποχωρήσει από την Ρώμη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *