Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μια ανάσα από την Chelsea o Rudiger

Ακόμη πιο κοντά στο Λονδίνο και την Chelsea βρίσκεται ο αμυντικός της Roma, Antonio Rudiger, όπως μεταδίδει αυτή την ώρα το βρετανικό Sky Sports.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γερμανός άσος θα γίνει κάτοικος Stamford Bridge τις επόμενες ημέρες, αφού Roma και Chelsea συμφώνησαν στα 34 εκατομμύρια λίρες και ο παίκτης επιθυμεί τη μεταγραφή του. Εντός των επόμενων ωρών, λοιπόν, ενδέχεται να ολοκληρωθούν και οι συζητήσεις με τον ίδιο τον Rudiger, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Έτσι, μέσα στην εβδομάδα λογικά θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις, ενώ ο 24χρονος θα γίνει το δεύτερο απόκτημα των «μπλε» για το φετινό καλοκαίρι μετά τον Willy Caballero. Άλλωστε, ο Antonio Conte επιθυμούσε εδώ και καιρό την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μετά τις αποχωρήσεις των John Terry και Nathan Ake, με τον Virgil van Dijk να κρίνεται τελικά ως αρκετά ακριβή λύση.

Να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν ο Rudiger αγωνίστηκε σε 36 ματς με τη Roma σε όλες τις διοργανώσεις και έλαβε μέρος και στο Confederations Cup που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, όπου στέφθηκε και πρωταθλητής με τη Γερμανία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *