Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Νίκησε, αλλά κέρδισε περισσότερα

Την νίκη με 3-1 απέναντι στην Huddersfield, και μάλιστα θα λέγαμε δια περιπάτου, πήρε χθες το βράδυ η Chelsea, όμως κέρδισε περισσότερα από απλώς τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Antonio Conte, λίγες μέρες μετά το «στραπάτσο» απέναντι στη West Ham, επέστρεψε στις νίκες με τα τέρματα των Tiemoue Bakayoko, Willian και Pedro και είναι πλέον 11 βαθμούς πίσω από τη City, που αγωνίζεται σήμερα. Βέβαια, ο Ιταλός τεχνικός έχει φανεί ρεαλιστής τονίζοντας πως η πρωτιά δεν είναι πλέον εφικτός στόχος, αλλά εκείνο που στοχεύει άμεσα η ομάδα του είναι μια θέση στην πρώτη 4άδα.

Χθες, λοιπόν, ο Conte άφησε εκτός τον Alvaro Morata για να τον ξεκουράσει, όμως δεν ξεκίνησε τον Batshuayi. Απεναντίας, χρησιμοποίησε στην κορυφή τον Eden Hazard, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε και αν ο Willian δεν είχε πετύχει ένα γκολ και δύο ασίστ, θα ήταν ο Βέλγος ο Man of the Match. Άνοιξε το χώρο για το γκολ του Bakayoko και γενικότερα οι παίκτες της Huddersfield δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ραγδαίο ρυθμό του.

Επίσης, μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη έδρα, όπου γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα η Manchester United. Στα συν επίσης και μια ακόμη συμμετοχή του 17χρονου Ethan Ampadu, ο οποίος παίρνει ευκαιρίες από τον προπονητή του και ίσως να γίνει ο πρώτος παίκτης των «Μπλε» από τις ακαδημίες που αξιοποιείται μετά από χρόνια, δίχως διαρκείς δανεισμούς. Πλέον, η Chelsea είναι 2η μαζί με την United (ματς λιγότερο οι «Red Devils») και περιμένει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο το Σάββατο κόντρα στη Southampton.

Συνθέσεις

Huddersfield: Lossl, Zanka, Schindler, Lowe (67′ Hadergjonaj), Smith, Hogg (46′ Whitehead), Williams, Mooy, Ince, Kachunga, Mounie (74′ Depoitre)

Chelsea: Courtois, Christensen (80′ Ampadu), Azpilicueta, Rudiger, Kante (71′ Drinkwater), Bakayoko, Alonso, Moses, Willian, Pedro, Hazard (69′ Batshuayi)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *