Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξαφνικό θέμα με Alderweireld

Η θερινή μεταγραφική περίοδος έφτασε στο τέλος της πριν λίγες ημέρες, ωστόσο η Tottenham έχει πλέον έναν καινούριο «πονοκέφαλο» να αντιμετωπίσει, αφού προέκυψε ξαφνικά θέμα με τον Toby Alderweireld.

Ο αμυντικός των «Spurs», που αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα κομμάτια του ρόστερ, άνοιξε απρόσμενα θέμα μεταγραφής, μέσω του συμβούλου του, ο οποίος ουσιαστικά ξεκαθάρισε δημόσια τη θέση του πελάτη του. Συγκεκριμένα, ο Stijn Francis, μέσω δηλώσεών του στη Sun, τόνισε πως αν δεν προχωρήσουν άμεσα οι συζητήσεις περί ανανέωσης του συμβολαίου του πελάτη του με κατάλληλη αύξηση αποδοχών, τότε η ομάδα θα πρέπει να τον αφήσει να αποχωρήσει για κάποιον από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

«Αν κοιτάξετε τα στατιστικά του Toby, θα δείτε πως είναι εντυπωσιακά. Είτε λοιπόν θα πρέπει να υπογράψει νέο κατάλληλο συμβόλαιο, είτε να πάρει μεταγραφή. Επτά ή οκτώ ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί κεντρικοί αμυντικοί που αγωνίζονται όπως εκείνος. Όμως οι σύλλογοι αυτοί θα πρέπει να διαπραγματευτούν με τον πρόεδρο, τον Daniel Levy». 

Δεν γνωρίζουμε αν ο Francis προέβη στις συγκεκριμένες δηλώσεις προκειμένου να ασκήσει πίεση στην Tottenham για νέο βελτιωμένο συμβόλαιο, αφού το τρέχον εκπνέει το 2019, ωστόσο σίγουρα τα μαντάτα αυτά προκαλούν ένα απρόσμενο πρόβλημα στον Mauricio Pochettino ήδη με το ξεκίνημα της σεζόν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *