Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του Νησιού

Για ακόμα μία εβδομάδα, το englishfootball.gr βρίσκονται εδώ για να σας ενημερώσουν για την πορεία των Ελλήνων του Νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε

ΑΓΓΛΙΑ: Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Παναγιώτη Ρέτσου από την Γερμανική, Μπάγερ Λεβερκούζεν  στην  Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.Ο διεθνής αμυντικός  θα αγωνίζεται για τους προσεχείς 6 μήνες στην ομάδα της Πρέμιερ λιγκ. Τη τρέχουσα σαιζόν ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε μόλις 3 φορές στη Bundesliga, μία στο Κύπελλο και 2  στο Champions League.

 ΑΓΓΛΙΑ

ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΑΛΝΤΟΓΚ (ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ):
Ο 27χρονος δεξιός μπακ αγωνίσθηκε σε όλο το εκτός έδρας 1-0 κατά της Κρύσταλ Πάλας. Αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στο 18΄. Η ομάδα του  βρίσκεται στην 5η θέση έχοντας 36 βαθμούς σε 25 παιχνίδια.

***Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ- έμεινε στον πάγκο ), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Αρσεναλ- έμεινε στον πάγκο) ,  Μάριος Σιαμπάνης (Νότιγχαμ Φόρεστ- εκτός αποστολής ),  Νίκος Καρέλης (Μπρέντφορντ- εκτός αποστολής), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Χάρτλπουλ- εκτός αποστολής), Ανδρόνικος Γεωργίου (Στιβενειτζ  – εκτός αποστολής), Κλάιντ Λώλος (Πλύμουθ Αρτζέιλ- έμεινε στον πάγκο  ),  Γιάννης Κωνσταντίνου (Πότερς Μπαρ Τάουν- εκτός αποστολής ), Κλέιτον Περντρέου (Καρλσάτον- έμεινε στον πάγκο)

ΣΚΩΤΙΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ (ΧΑΜΙΛΤΟΝ):

Ο  25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε για 72΄ στο εντός έδρας παιχνίδι κατά της  Σέλτικ, από την οποία ηττήθηκε με 4-1. Μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 26΄ και αντικαταστάθηκε από τον Ντέιβις.  Η ομάδα του βρίσκεται στην 12η και τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας 18 βαθμούς σε 24 ματς.

Συντάκτης – επιμέλεια: Μάνος Σταραμόπουλος

πηγή: https://ritorno2015.com

Οι Έλληνες του Νησιού

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *