Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι Έλληνες του Νησιού

Για μια ακόμα φορά, το englishfootball.gr και ο Νίκος Σπυρόπουλος δίνουν το ραντεβού τους για να σας ενημερώσουν σχετικά με τις αποδόσεις των Ελλήνων παικτών στο Νησί, την εβδομάδα που μας πέρασε.

Καλή εβδομάδα για τους Έλληνες του εξωτερικού.Παρόλα αυτά οι Έλληνες στο Νησί, κινήθηκαν σε λογικά πλαίσια, δίχως πολλούς εντυπωσιασμούς και <<φώτα>>, με εξαίρεση την εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος σκόραρε για ακόμα μια φορά.

Αγγλία

Jose Holebas(Watford):Ο πρώην διεθνής αριστερός μπακ-χαφ, αγωνίστηκε και στα 90′ στον αγώνα ενάντια της Stoke City, με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 1-0 και αυτήν την στιγμή βρίσκονται στην 7η θέση με 15 βαθμούς.

Ανδρέας Μπουχαλάκης(Nottingham Forest):O νεαρός κεντρικός μέσος, μπήκε ως αλλαγή στο 70′ στην νίκη της ομάδας του με 2-3 επί της Hull City.

Αντίθετα, παίχτες όπως ο Ορέστης Καρνέζης(Watford), ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος(Middlesbrough) και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης(Middlsbrough), μείναν στον πάγκο, ενώ ο Έλληνας διεθνής σέντερ φορ, Απόστολος Βέλλιος(Nottingham Forest) έμεινε εκτός αποστολής για ακόμα ένα παιχνίδι.

Σκωτία

Γιάννης Σκόνδρας(Hamilton):O 30χρονος δεξιός μπακ, σκόραρε ξανά.Άνοιξε το σκορ στο 13′ στην νίκη της ομάδας του ενάντια της Dundee, με 1-3, με τον ίδιο να αγωνίζεται και στα 90′.Η Hamilton βρίσκεται στην 8η θέση με 11 βαθμούς.

Αντίθετα ο συμπαίκτης του Σκόνδρα στην Hamilton, Γιώργος Σαρρής, έμεινε εκτός αποστολής.

 

Πηγή:http://ritorno2015 Μάνος Σταραμόπουλος

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *