Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Οι καλύτεροι οπαδοί στον Κόσμο»

Ο John Arne Riise έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών της Liverpool, μετά την φορτισμένη με συναισθήματα επιστροφή του στον χλοοτάπητα του Anfield, για τον Σαββατιάτικο αγώνα των Liverpool Legens vs Real Madrid Legends!

 

Με μια σειρά φωτογραφιών και σχολίων του στο instagram ο Νορβηγός- μπροστά στο Kop, ανταποδίδει το χειροκρότημα του κόσμου, σχολιάζοντας από κάτω: «Ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη. Οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου». Ο Riise έπαιξε για 45 λεπτά και αντικαταστάθηκε στη συνέχεια, για να επανέλθει προς το τέλος του αγώνα, τον οποίο η παρέα του Steven Gerrard κέρδισε με 4-3.

 

Σε μια ακόμα φωτογραφία, ο Νορβηγός που έπαιξε με την φανέλα των Κόκκινων από το 2001 ως το 2008, φαίνεται να ανταλλάσσει φανέλες με τον Roberto Carlos.

 

Στη τελευταία μάλιστα σχολίασε: «Δύσκολο να περιγράψω τι σημαίνει αυτή η φωτογραφία για μένα. Το μεγαλύτερο είδωλο μου, αυτός που προσπάθησα να να του μοιάσω και νομίζω ότι με βοήθησε στο παιχνίδι μουΕπιτέλους είχα την ευκαιρία να παίξω εναντίον και να ανταλλάξω φανέλες με τον ένα και μοναδικό Roberto Carlos. Πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα»!

Πηγή: liverpool.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *