Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι υποψήφιοι αντι-Koeman

O Ronald Koeman αποτελεί από σήμερα «παρελθόν» για την Everton, αφού μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα παρά τον πακτωλό χρημάτων που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι, αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από την τεχνική της ηγεσία.

Έτσι, το δύσκολο τώρα για τους «Toffees» είναι η εύρεση ενός ικανού αντικαταστάτη που θα καταφέρει να ανατρέψει την αρνητική κατάσταση άμεσα. Το Yahoo Sports, λοιπόν, επιχείρησε να φτιάξει μια λίστα με τους υποψηφίους αντι-Koeman και εμείς σας την παρουσιάζουμε.

David Moyes

Ένας παλιός γνώριμος, ο Σκωτσέζος πέρασε μια ενδεκαετία στο Goodison Park και αγαπήθηκε από τους φίλους της ομάδας, την οποία άφησε το 2013 για λογαριασμό της United. Αυτή τη στιγμή είναι χωρίς ομάδα και σίγουρα μια προσιτή επιλογή.

 Chris Coleman

Ένας ακόμη Βρετανός προπονητής, ο Coleman ακόμη το σκέφτεται αν θα ανανεώσει με την Ουαλία, μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρόκειται για έναν έμπειρο τεχνικό και το timing μοιάζει ιδανικό.

Carlo Ancelotti

Ο Ιταλός πρώην προπονητής της Chelsea απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Bayern πριν λίγες εβδομάδες. Ωστόσο, ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα απέχει από την προπονητική για το επόμενο διάστημα και θα έπρεπε να του δοθεί μια εξαιρετική προσφορά για να αναθεωρήσει.

Eddie Howe

Ο προπονητής της Bournemouth δεν τα πηγαίνει φέτος τόσο καλά, ωστόσο αποτελεί έναν από τους πλέον υποσχόμενους τεχνικούς στο Νησί. Ίσως η προοπτική να κάνει το βήμα παραπάνω να τον προσελκύσει.

Sean Dyche

Πριν λίγες μέρες το όνομά του γράφτηκε για την Leicester, τώρα θα ακουστεί και για την Everton αφού είναι ένας ακόμη αναγνωρισμένος Βρετανός τεχνικός. Ο κόουτς της Burnley, πάντως, είχε δηλώσει πως για την ώρα δεν σκέφτεται να αλλάξει ομάδα.

David Unsworth

Είναι προπονητής της Κ23 της Everton και δεν αποκλείεται να αποτελέσει μια προσωρινή λύση, εφόσον αποφασιστεί να μην κινηθεί η ομάδα επιπόλαια για έναν τεχνικό άμεσα. Πάντως, το πιθανότερο είναι πως θα επιλεγεί ως υπηρεσιακός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *