Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ούτε τώρα η Everton

Ουδείς γνωρίζει πότε και αν η Everton θα καταφέρει να πάρει κάποτε «εμπρός», μιας και η ομάδα του Ronald Koeman για μια ακόμη αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει και έμεινε στο 1-1 με τη Brighton.

Μάλιστα, οι «Toffees» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 82′ και χρειάστηκαν ένα πέναλτι του Wayne Rooney ένα λεπτό πριν το φινάλε για να αποφύγουν την ήττα. Ισόβαθμες παρέμειναν οι δύο ομάδες στη βαθμολογία με οκτώ βαθμούς.

Το ματς

Η Everton μπήκε στο παιχνίδι ως η κυρίαρχη ομάδα και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 19ο λεπτό ο Ιdrissa Gueye έχασε την πρώτη καλή στιγμή, όταν μετά από συνεργασία με τον Nikola Vlasic έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Mat Ryan.

Η Brighton είχε μια απειλητική στιγμή με τον Lewis Dunk η οποία αποσοβήθηκε από τον Michael Keane και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως σκορ ή μεγάλες ευκαιρίες. Ο Mason Holgate στο 52′ απείλησε την εστία των γηπεδούχων όμως βρήκε απέναντί του τον Ryan, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Vlasic είχε τεράστια ευκαιρία να ανοιξει το σκορ όμως δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει όπως θα ήθελε μια φάση και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Αυστραλός πορτιέρο της Brighton ήταν ξανά πρωταγωνιστής λίγο αργότερα σε προσπάθεια του Dominic Calvert-Lewin να σκοράρει, η ομάδα του ανέβασε το ρυθμό της και κατάφερε να φτάσει και στο γκολ στο 82ο λεπτό. Ο Αnthony Knockaert πήρε την επαναφορά μετά από μια ενέργεια του Jose Izquierdo και τελείωσε τη φάση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ωστόσο, ευτυχώς για τον Κοeman και τους παίκτες του, μια απροσεξία του Bruno στο 89′ είχε ως αποτέλεσμα την παράβαση και την εσχάτη των ποινών, την οποία ανέλαβε ο Rooney ισοφαρίζοντας σε 1-1. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Ryan έσωσε ακόμη μια φορά την ομάδα του με το τελικό σκορ να μένει ως έχει.

Συνεχίζει να προβληματίζει η Everton, η οποία δεν έχει δικαιολογήσει τον «ντόρο» που έγινε γύρω από το όνομά της το καλοκαίρι και βρίσκεται στη 16η θέση του πίνακα. 14η είναι η Brighton του Chris Houghton, που τώρα θα αγωνιστεί με τη West Ham ελπίζοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Brighton: Ryan, Dunk, Duffy (73′ Hunemeier), Suttner, Bruno, Stephens, Propper, March (73′ Izquierdo), Knockaert, Gross, Murray (85′ Brown)

Everton: Pickford, Jagielka, Keane, Baines (84′ Mirallas), Holgate, Schneiderlin, Gueye (69′ Niasse), Vlasic, Sigurdsson, Calvert-Lewin, Rooney (90′ Davies)

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *