Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ούτε τώρα ο Coutinho

Για μια ακόμα αγωνιστική ο Philippe Coutinho δεν θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Liverpool, αφού ο Jurgen Klopp αποφάσισε να τον αφήσει εκτός από το παιχνίδι με τη Manchester City.

Οι «Reds» κοντράρονται με την ομάδα του Pep Guardiola αύριο όμως ούτε τώρα θα επιστρέψει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, καθώς σύμφωνα με τον προπονητή του δεν είναι ακόμη έτοιμος και θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα. Σημειώνεται πως ο 25χρονος άσος δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα πρώτα παιχνίδια της Liverpool, λόγω και του «σίριαλ» που δημιουργήθηκε γύρω από την μεταγραφή του στη Barcelona.

«Είχαμε μια καλή συζήτηση, ο Coutinho είχε πολύ καλή διάθεση και προπονήθηκε ακόμα καλύτερα. Όμως έπρεπε να πάρω μια απόφαση, έχουμε επτά παιχνίδια μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες και επομένως δεν θα υπάρξει ποτέ αρκετός χρόνος για κανονική προπόνηση. Πριν αγωνιστεί με τη Βραζιλία, ο Coutinho είχε να προπονηθεί τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να τον προετοιμάσουμε για το υπόλοιπο της σεζόν, το οποίο βέβαια είναι δύσκολο δεδομένου του προγράμματός μας. Έτσι, αποφάσισα να τον αφήσω εκτός από το ματς με τη City, ώστε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις τέσσερις-πέντε μέρες για κανονική, σωστή προπόνηση», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Klopp.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *